| UK

Дизайн блоку управління охоронною сигналізацією

У охоронної компанії A1 Security Group з’явилася ідея створення власного бренду охоронної сигналізації із новим, сучасним дизайном. До студії 3D-моделювання KLONA вони звернулися із проханням розробити дизайн блоку управління сигналізацією. Ціль полягала у створенні дизайну сучасного продукту, який буде орієнтований на Україну та країни ЄС. 

Читайте більше про промисловий дизайн у наших послугах.

Студія 3D-моделювання KLONA

Промисловий дизайн

Як створювався проект

Для розробки дизайну проекту A1 СЕК’ЮРІТІ ГРУП надали фотографії існуючих моделей блоків керування сигналізацією та технічне завдання з повним описом усіх необхідних елементів (місце засувки, побажання до зовнішнього вигляду, розташування логотипу, прорізів, кріплень, кількість роз’ємів та інших елементів). Перед командою дизайнерів стояло завдання врахувати всі технічні особливості майбутнього пристрою та втілити його у двох варіантах виконання корпусу: з клавіатурою та без. 

Розробка дизайну

Як розроблявся дизайн проекту

Перед тим як розпочати розробку промислового дизайну, фахівці KLONA провели дослідження та визначили головні тенденції у сфері охоронних систем. Завдяки чому ви з’ясували таке:

  • Більшість виробників використовують застарілий дизайн;
  • сучасні блоки максимально мінімалістичні;
  • однотонність.

Розробка дизайну проекту

Розробка дизайну продукції

На першому етапі підбиралися референси. Після обговорення та вибору остаточних почалася робота над концептами блоку управління.

Дивіться також як розроблявся концепт дизайну крана.

Дизайн блоку керування сигналізацією

Створення дизайну сучасного продукту

Наші фахівці розробили 7 концептів у різних кольорах та формах для однієї моделі з клавіатурою на лицьовій панелі та без неї. Після вибору замовником кращого, ми розпочали побудову твердотільної 3Д моделі.

Концепти у різних кольорах та формах

Побудова твердотільної 3Д моделі

На фінальному етапі розробки промислового дизайну, було надруковано перший прототип панелі блоку сигналізації для винесення на обговорення та доопрацювання. Після чого KLONA перейшла до створення та передачі замовнику фінального продукту – готового дизайну блоку.

Дивіться також  як розроблявся затискач для грошей.

Етапи розробки промислового дизайну

Фінальний дизайн блоку

Чому варто замовити у КЛОНА

Ми створюємо не просто красиву картинку, а розробляємо привабливий, функціональний дизайн, який враховуватиме всі особливості продукту та потреби користувачів. Над одним проектом працює ціла команда фахівців, що дає змогу врахувати кожен нюанс проекту, що розробляється, і зробити його досконалим.

Ознайомитись з усіма послугами та залишити заявку можна тут.

Ця робота викликала в тебе бажання попрацювати  зв'язатися проконсультуватися висловити побажання з нами. Напиши: