| UK

Розробка персонажа для комп’ютерної гри

У KLONA надійшов запит на розробку персонажа для комп’ютерної гри в стилі Sci-Fi. Персонаж повинен був бути незвичайним і незабутнім, адже в іграх персонажам відведено ключову роль. Цікавий сюжет, опрацьований світ і якісний персонаж – найважливіші елементи для гри. Саме персонаж рухає сюжет гри уперед.

Створення персонажа

Для розробки персонажів ігор необхідно з’ясувати ключові особливості гри та роль персонажа у грі Дія гри замовника відбувається в далекому майбутньому, в якому людство досягло технологічного піку. Тому дизайнерам та художникам компанії KLONA потрібно було зробити персонажа-робота.

Крім того, у технічному завданні було сказано, що персонаж повинен мати такі додаткові характеристики:

  • жіноча стать;
  • не бойову спеціалізацію.

Після цього concept artist компанії розпочав створення персонажа. Перед художником стояло завдання розробити зовнішність персонажа та його одяг. З їхньою допомогою можна передати характер та історію персонажа.

Перший етап можна назвати «пошук». Спираючись на ТЗ, художник шукав оптимальну форму та силуетдля персонажа. Серед створених ескізів замовник обрав один для подальшого опрацювання розробки.

Створення персонажа для гри потребує комплексного підходу. Довіртеся фахівцям компанії KLONA!

Розробка персонажа

Створення 2D-персонажу

На цьому етапі художник деталізує відібране зображення. Також художник підбирає кольори для персонажа. Висока деталізація допомагає зробити персонажа більш реалістичним. Колірна гама впливає сприйняття персонажа гравцями.

Основними кольорами персонажа стали темно-сірий та білий. Додатковими –  червоний та жовтий.

Силует персонажа-робота максимально нагадує людський. Водночас потрібно було уникнути ефекту «зловіщої долини». Через нього надто схожі на людей роботи викликають страх. Тому митець вирішив не наділяти обличчя персонажа людськими рисами.

В результаті митець намалював для гри 2D-персонажу, який повністю відповідав вимогам сучасного ринку комп’ютерних ігор.

Створення персонажа для гри

Створення 3D-моделі персонажа

Після того, як персонаж гри був повністю намальований, у справу вступив 3D-моделлер. Спираючись на отриманий малюнок, він розпочав створення тривимірної моделі персонажа гри.

Для 3D-моделювання фахівці компанії KLONA використовують програму Autodesk 3ds Max. Завдяки цьому наші 3D-моделери можуть створювати тривимірні моделі будь-якого рівня складності.

Після того, як 3D-модель персонажа гри була зроблена, настав час для рендирингу. Під час цього процесу на 3D-модель накладають кольори, світлотінь, текстури. Різні текстури наголошують на різних елементах персонажа. Наприклад, металевий корпус та одяг. Шорсткість, гладкість – все це допомагає “оживити” персонажа.

Компанія KLONA пропонує послуги 3D-моделювання. Ми гарантуємо високу якість фінального продукту!

Моделювання персонажа для гри

Анімація 3D-персонажу

Тривимірні персонажі для ігор більш універсальні ніж 2D-персонажі. Якось створений персонаж можна використовувати багато разів. Наприклад, для анімації.

Замовник мав вимогу, щоб створеного персонажа для гри можна було анімувати. 3D модель персонажа була створена з урахуванням цих вимог. На 3D-модель персонажа були нанесені опорні точки для створення «кісткової» анімації. Завдяки цьому анімована модель рухається природним чином, без ривків та спотворень.

Результатом нашої роботи став оригінальнийперсонаж комп’ютерної гри.

Чим продуманіший і якісніший ігровий персонаж, тим більшим успіхом користується гра. Тому розробкою персонажа для гри мають займатись професіонали.

Наші фахівці розроблять вам персонажа будь-якого рівня складності. Зверніться до компанії KLONA вже зараз!

 

Контактна інформація:

+38 (044) 338 88 02

hi@klona.ua

 

 

Ця робота викликала в тебе бажання попрацювати  зв'язатися проконсультуватися висловити побажання з нами. Напиши: