| UK

Розробка електронних схем

Ми займаємося розробкою електронних пристроїв під ключ: від ідеї до виробництва. Тому ми подбаємо про здешевлення виробництва та високу якість вашого продукту ще на початковому етапі.

Електронна схема – це набір електронних компонентів, об’єднаних між собою для виконання різних функцій. Залежно кількості компонентів та його зв’язку схема може виконувати прості чи складні операції, наприклад, обробка і передачі інформації, посилення сигналів тощо. Розробка електронних схем – основа будь-якого електронного пристрою. Саме від правильного проектування електронних схем залежить функціонал приладу.

Вартість та терміни проектування електронних схем

Ціна на моделювання електронних схем залежить від:

  • виду електронної схеми;
  • складності та функціоналу пристрою;
  • термінів реалізації проекту.

3 ПРИЧИНИ ЗАМОВИТИ ПРОЕКТУВАННЯ СХЕМИ ПРИСТРОЇ У KLONA

Багатий досвід у розробці

Створення електронних схем – наш коник. У компанії KLONA працюють фахівці з досвідом проектування схем для різноманітних пристроїв.

Комплексний підхід

Ми займаємося розробкою електронних пристроїв під ключ: від ідеї до виробництва. Тому ми подбаємо про здешевлення виробництва та високу якість вашого продукту ще на початковому етапі.

Немає потреби переплачувати

Моделювання схеми – разовий процес, покупка ліцензійного ПЗ та іншого обладнання безглузда для компанії-замовника. Проте все це вже є у компанії KLONA, що дозволяє нам розробляти якісні електронні схеми.

електронна схема
електронна схема
створення електронних схем

РОЗРОБКА ЕЛЕКТРОННОЇ СХЕМИ: ВИДИ

Структурна схема

Структурна – це найпростіший тип електросхеми. Вона дає уявлення про те, з яких елементів складається електроприлад і як працює. Структурна схема використається на початкових етапах розробки електронного пристрою. Особливість структурної схеми в тому, що в ній досить просто розібратися і можна побачити загальну картину, не вдаючись до подробиць.

Функціональна схема

Функціональна електросхема багато в чому схожа на структурну. Єдина різниця –більш докладніший опис компонентів схеми.

Принципова схема

Принципова схема – найскладніша з усіх. Вона дає повний опис того, з чого складається пристрій і як він працює. Принципова схема може бути елементною або розгорнутою залежно від складності обладнання. Саме важливу схему використовують при виготовленні друкованих плат.

ПРАВИЛА МОДЕЛЮВАННЯ ЕЛЕКТРОННИХ СХЕМ

Існує перелік вимог до розробки електронних важливих схем, які дозволяють їй правильно виконувати свої функції. Розглянемо основні із них.

Надійність

Здатність схеми виконувати необхідні функції у заданих умовах та параметрах.

Безпека

Це запобігання устрою від шлюбу, здатність уникнути серйозних наслідків при аварійних ситуаціях.

Зручність експлуатації

Мінімізація зусиль, що прикладаються при роботі з пристроєм, легкість у використанні та ремонті при необхідності.

Економічність

Максимальне здешевлення вартості виробництва кінцевого обладнання.

Компанія KLONA – це комплексний підхід та висока якість ваших виробів. Якщо вам потрібна розробка електронних схем на замовлення, звертайтеся до нас, і ми надамо допомогу на всіх етапах: от ідеі до серійного виробництва.

Зв’язатися з нами:

hello@klona.ua

+380443388802

+447445536631

ОТРИМАТИ БЕЗКОШТОВНУ
КОНСУЛЬТАЦІЮ