| UK

Створення графіки для гри

Промальовування 3D-моделей дозволяє якісно опрацювати графіку ігрового світу. Пропорції, кінетика та рухи персонажів будуть максимально реалістичні.

Чому така важлива графіка?

Що стимулює користувача завантажити чи купити гру? Описи, огляди та рецензії лише підстьобують його бажання. Візуальна складова – ось що допомагає завоювати серця споживачів. Постери, рекламні борди, трейлери та проморолики підігрівають інтерес публіки. Після випуску з’являється атрибутика, присвячена грі, унікальні статуетки за сотні доларів, одяг та аксесуари. Успіх таких компаній багато в чому залежить від якості розробки графіки. Саме на неї витрачається більшість часу.

Ціна на створення графіки для гри залежить від

  • розміру ігрового всесвіту та кількості персонажів;
  • термінів реалізації проекту;
  • від типу движка, який використовуватиметься;
  • кількості дизайнерів, які працюватимуть над графікою.

Причини замовлення графіки для гри в компанії KLONA

  • власна бібліотека текстур та референсів;
  • детальні кошториси під кожний етап створення графіки для гри;
  • можливість розширити кількість дизайнерів, що працюють над проектом.

Дизайнери KLONA створюють інтерактивну ігрову графіку.

СТВОРЕННЯ ГРАФІКИ ДЛЯ ІГР: ВИДИ

Намалювати 2D-графіку для гри

Графіка гри на замовлення не обов’язково має бути тривимірною та суперреалістичною. Навіть граючи в три-в-ряд, користувач хоче бачити якісну та яскраву картинку.

А щоб гравцеві не набридло, потрібно намалювати графіку для гри так, щоб вона постійно змінювалася від рівня до рівня та приваблювала людину подивитися, що буде далі. Добре опрацьований персонажз власною історією та харизмою приваблює користувачів. Яскравий герой стимулює інтерес до гри, викликає емпатію у гравців. Для створення персонажів, особливо в квестових іграх, часто використовують метод окреслення, адже так простіше вловити пропорції та кінетику людського тіла. Крім цікавих головних і другорядних героїв у гри повинні бути захоплюючі рівні.

Створення графіки фону є дуже важливим процесом, адже оформлення створює атмосферу для гри. Загальне колірне рішення, старанно підібрані предмети на кожному рівні посилять задоволення від гри. На ілюстрації унизу підібрані скріншоти з Haunted Hotel: Silent water. Відразу помітний загальний настрій гри, який відповідає жанру хорор, об’єкти витримані в сіро-чорних тонах, підтримують атмосферу жаху, а яскраво-червоні акценти не дають картинці стати нудним.

Створення 2D графіки для гри допомагає виділити особливий авторський стиль. Гра Banner saga демонструє, як за допомогою натхнення легендами про вікінги можна створити захоплюючі світи. Вся механіка гри та меню також прописані у стилі мініатюр із стародавніх рукописів.

Створення 3D-графіки

Промальовування 3D-моделей дозволяє якісно опрацювати графіку ігрового світу. Пропорції, кінетика та рухи персонажів будуть максимально реалістичні. За належної майстерності текстури одягу на героях не відрізнити від справжніх тканин.

Тому дизайнер перед створенням персонажів та фону має серйозно попрацювати з особливостями епох, адже уважні гравці завжди замінять промах у промальовуванні. Добре опрацьована логіка світобудови дозволить людині повністю зануритись у гру. Bioshock Infinite: burial at sea витриманий у атмосфері фільмів-нуар. Ще одним екземпляром повного занурення розробників у епоху є гра Fallout 4, де стиль 50-х – домінантний.

Ще одним екземпляром повного занурення розробників у епоху є гра Fallout 4, де стиль 50-х – домінантний. Особливо це помітно щодо підбору музичного супроводу. Намалювати фон для гри непросте завдання. Мобільність та постійна зміна обстановки захоплюватимуть гравця ще більше: світла освітлення, погоди, часу дня дає значне відчуття реальності.

ЕТАПИ СТВОРЕННЯ ГРАФІКИ ДЛЯ ГРИ НА ЗАМОВЛЕННЯ

складання ТЗ

Потрібно чіткого визначення часових рамок робіт, і навіть цін за виконаний обсяг. На цьому етапі обговорюються ключові технічні характеристики: жанр гри, кількість головних героїв, масштаби ігрового світу та багато іншого. Після завершення обговорення компанія підписує контракт із замовником.

Розробка концептів образів для створення графіки гри

Продумуються варіанти зовнішнього вигляду героїв, другорядних персонажів, ігрових об’єктів та ландшафтів. Створюється кілька концептів, у тому числі замовник може вибрати найбільш вдалі варіанти.

Створення анімаційного розкадрування

Щоб намалювати графіку для гри потрібно розуміти порядок дій та особливості розкриття сюжетних ліній. Для цього створюється нарис ключових моментів, які дозволять на наступних етапах більш якість промалювати рух і міміку персонажів. Технологія Motion Capture дає змогу створювати анімацію на основі руху справжніх людей. Тоді пропорції та кінетика виходить максимально реалістичною та динамічною, особливо у сценах бою.

Доробка ігрової графіки

Дизайнери деталізують об’єкти гри, додають колірну гаму, покращують текстури та освітлення. Розрізнені елементи збираються у єдину систему.

Додається ігрове меню та додаткові екрани (рядки, кнопки, інвентар, налаштування, списки завдань).

Давайте створювати світи разом
Зверніться до менеджерів для співпраці.

Зв’язатися з нами:

hello@klona.ua

+380443388802

+447445536631

ОТРИМАТИ БЕЗКОШТОВНУ
КОНСУЛЬТАЦІЮ