| UK

Промисловий дизайн та 3D-моделювання фітнес браслета

Здоровий спосіб життя давно перетворився на модний тренд і з часом стає все популярнішим. Саме тому з’являються нові пристрої, які допомагають людям легко стежити за своїм здоров’ям та станом.

До компанії KLONA  надійшов запит на розробку промислового дизайну та 3D-моделі фітнес-браслету. Його призначення: вимірювати загальні показники здоров’я за допомогою пластин, що стикаються зі шкірою. Вся інформація передається на смартфон або комп’ютер та відображається у вигляді графіків та діаграм.

Після отримання замовлення фахівці компанії розпочали створення концептів дизайну для розумного браслета.

Концепт №1

промисловий дизайн браслета

Концепт №2

промисловий дизайн фітнес-браслету

Концепт №3

розробка промислового дизайну браслета в компанії KLONA

Крім цього, були розроблені такі проміжні концепти: 

проміжні концепти

На основі трьох концептів, що найбільш сподобалися замовнику, були пророблені такі елементи, як: розташування кнопок, зовнішній вигляд зчитуючої панелі та індикаторів, а також кількість цих індикаторів, їх колір і форма.

Крім того, дизайнери компанії KLONA pпроробили також всі нюанси спортивного браслета, а саме: колірне рішення, відповідна форма кріплення та застібки тощо.

3d-моделювання браслета

Після представлення всіх основних концептів замовнику, було обрано фінальний варіант та здійснено його доопрацювання: затверджено колірне рішення, форма індикації, розташування кріпильних елементів тощо.

Після того, як фінальний концепт з усіма нюансами був схвалений та затверджений, фахівці компанії KLONA приступили до доробки 3D-моделі для подальшого виготовлення прототипу.

В результаті замовник отримав: 3Dмодель розумного фітнес браслета, фінальний концепт дизайну, а також strong,   тестовий зразок для наповнення електронною начинкою і подальших випробувань і серійного виробництва.

розробка промдизайну гаджета, що носиться

Фахівці компанії KLONA накопичили багатий досвід у розробці промислового дизайну та створенні 3D-моделей.

Зв’яжіться з нами, і ми створимо вам проект, який стане революційним у вашій області!

Контактна інформація:

+38 (044) 338 88 02

hi@klona.ua

 

Ця робота викликала в тебе бажання попрацювати  зв'язатися проконсультуватися висловити побажання з нами. Напиши: